adidas ozweego dames zwart

0 votes
asked Dec 24, 2020 in 3D Segmentation by b1randonbrian (160 points)

image
Vers van de achterkant van de nike air max 90 schoenen heren sale release komt een nieuwe kijk op de Nike Air Max 90 PRM, dit keer om de populaire witte, zwarte en rode colorway een inside-out behandeling te geven. De AM90 heeft een kleurstelling die erg doet denken aan het eerder genoemde "Infrarood" -paar, maar veel van zijn zwarte panelen verwisselt voor witgekleurde elementen. Over het algemeen heeft de sneaker een gedeconstrueerde esthetiek dankzij de ruwe afwerking die het meest opvalt aan de zwarte kraag, evenals aan het witte suède middengedeelte waar je contrasterende stiksels ziet.
Hoewel het niet officieel is aangekondigd, is het veilig om te zeggen dat Nike en 3M onlangs een partnerschap hebben gesloten, gezien het aantal van de eerste schoenenproducten die de afgelopen maanden zijn ontstaan ​​met enkele van de meest iconische technologieën van de laatste. De nieuwste optie om deel te nemen aan de aanstaande collectie is een nike react vision heren zwart bekleed met "Pure Platinum/Black/White/Baltic Blue". Zoals bij de meeste andere Nike Sportswear-modellen die verschijnen met 3M ™ Scotchlite ™ en/of 3M ™ Thinsulate ™ -materialen, heeft de Nike React-demping een overwegend gedempt bovenwerk. Daarom is het eerder genoemde blauw dat overal in de middenvoet, kraag en hiel verschijnt, veel meer uitgesproken. In combinatie met de reflecterende details bij de tong, neemt het vermogen van de propositie om uitspraken te doen toe, vooral wanneer er licht op het paar wordt geschenen.
Gefilterd door moderne ontwerptaal, biedt de nieuw uitgevonden adidas ozweego dames zwart een futuristische component aan het steeds groter wordende lifestyle-aanbod van het merk. Nu, na een korte pauze, staat het silhouet klaar om verder te upgraden met de toevoeging van kanten kappen. De kleurstelling is in vergelijking veel meer ingetogen, omdat hij voornamelijk gebruik maakt van een donkerzwarte kleur. Het neutrale werkt zijn weg naar de mesh- en suèdeconstructie, evenals de tooling waarvan de afwerking verder is verfraaid met witte verfspatten. Elders wordt de afgeschermde tong geaccentueerd met een neongroen, het gebruik ervan luidruchtig als het zich uitstrekt in zigzagcontraststeek, klaver-insignes en een onderliggend netwerk van veters.
De adidas ultraboost 20 zwart dames van adidas is gepresenteerd in een witte, rode en blauwe kleurencombinatie die net zo goed is uitgerust voor zomerse festiviteiten als voor slopende runs. Officieel genaamd "Cloud White/Scarlet/Royal Blue", gebruikt deze UltraBOOST zijn technische, duurzame gebreide constructie om zijn kleurrijke accenten te accentueren. Dit zorgt voor een look die deels VS-centrisch is en deels Kansas Jayhawks-aangrenzend. Gemaakt van soepel en toch ondersteunend PRIMEBLUE Primeknit - dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled plastic - het bovenwerk is gekleed in een frisse witte tint en maakt gebruik van de Tailored Fibre Placement-technologie van Adidas Running voor een adaptieve pasvorm. Deze eenvoudige basis wordt snel verbeterd met een flinke dosis rode en blauwe accenten: de eerste is aanwezig op de Three Stripe-hit van de middenvoetkooi, terwijl de laatste rond de toebox is gestikt en de bovengenoemde strepen overlapt voor een kleurrijke gestapelde stijl. Beide tinten worden weer samengebracht op de met kleurverloop vervaagde hielclip.
https://www.thepassionschoen.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...