nike sb dunk low grateful dead

0 votes
asked Oct 27, 2020 in 3D Segmentation by martinez4ansel (180 points)

image
Ongetwijfeld overschaduwd door zijn basketbal-tegenhangers, heeft de nike cortez dames roze zijn eigen plekje in het sneakepantheon veroverd door talloze veelzijdige kleurstellingen en historische, prestatiegerichte betekenis. De eerste voegt nu een arrangement toe dat half lijkt op retro Phoenix Suns alternatieve uniformen. Het leren bovenwerk van dit model uit 1972 heeft het klassieke "Black/Summit White" -schema dat een nietje is geworden in plaatsen als Boyle Heights. Deze Cortez voegt hits van "Laser Orange" toe, die binnenkort op een SB Dunk Low arriveert, over de tonglabels, inlegzolen en hieloverlays van het merk, evenals een deel van de tussenzool. Elders animeert "Vivid Purple" "NIKE AIR" -tekst op de binnenzool en het gekartelde loopvlak over de volledige lengte onder de voet.
Met React en Vapormax achter zich, begint Nike hun zinnen te zetten op hun nieuwere nike joyride run flyknit hardloopschoen voor dames, de met kralen gevulde demping die is ontworpen om impactabsorptie, energieteruggave en de algehele gebruikerservaring te verbeteren. Na enkele korte exclusieve aanbiedingen voor vrouwen en kinderen en een technische samenwerking met Matthew M. Williams van ALYX, leidt de gepatenteerde innovatie de aanval naar 2020 met de Joyride Dual Run. Het model, dat voor het eerst te zien was in meer neutrale arrangementen en in navolging van dezelfde school van design, is een van de vertrouwde paletten, een subtiel eerbetoon aan het originele silhouet dat slechts enkele maanden geleden de vlam deed oplaaien. Bovenste mesh bestaat uit helder wit met verschillende taping over omleidingen door middel van een grijze tint - dit omvat veel van de voorvoetversieringen en de swoosh-ruggen waarvan de metalen afwerking aan de uiteinden opengaat tot een geregen hiel. Kleur, hoewel pittig, speelt een ondersteunende rol en spreekt vrijmoedig bovenop het loopvlak en de ogen blijven helderrood, terwijl de tongvlek, miniatuurcheck en hielpaneel zich in lichtblauw verkleden.
Giannis Antetokounmpo en Nike gaan tijdens de griezelige maand oktober een nieuwe nike zoom dames zwart wit colorway lanceren. Gekleed in een zwart, metallic zilver en stoffig amethist kleurenschema. Deze Nike Zoom Freak 2 heeft een bovenwerk van zwart textiel en mesh met een oversized zilveren swoosh aan de zijkant en geborduurd op de mediale enkel. Het logo van Antetokounmpo op de laterale hiel, samen met extra paarse contrasterende accenten bovenop een semi-doorschijnende buitenzool, maken het ontwerp compleet.
De nike sb dunk low grateful dead is op 26 september exclusief bij Atlas uitgebracht en wordt morgen, 2 oktober, breder gelanceerd. Ge├»nspireerd door "The Great Spill of 1990", waarbij 21 gigantische vrachtcontainers naar de Stille Oceaan verloren gingen, heeft het samenwerkende paar een kleurstelling en stijl die zijn getransplanteerd van paren van de Air Flight 90 die bij de bovengenoemde verzending waren inbegrepen. Gele veters en verouderde tussenzolen zijn een knipoog naar het incident en elk paar dat nog in leven is van 30 jaar geleden. De SB Dunk Low regeert nog steeds oppermachtig over zijn grotere tegenhangers, maar Atlas 'verhalen vertellen en conceptuitvoering heeft verschillende nee-zeggers gedwongen om de High te overwegen.
https://www.firstfiresneaker.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...