nike air zoom pegasus 36 dames

0 votes
asked Aug 26, 2020 in 3D Segmentation by ivesj3ohn (180 points)

image
De nike air force 1 dames wit zwart evolueert voortdurend en verbeeldt zichzelf voortdurend van seizoen tot seizoen met subtiele updates om het huidige moment weer te geven en hier krijgen we een beklijvende editie van het model te zien, net op tijd voor All Hallows 'Eve. Deze low-top Air Force 1 werkt volgens het iconische wit-op-wit model en biedt onderdak aan eersteklas detaillering, terwijl alle belangrijke kenmerken die het paar zo begerenswaardig maken, opnieuw worden getraind.
Nu in zijn twintigste jaar, blijft nike air zoom pegasus 36 dames responsieve low-profile demping bieden die atleten kunnen voelen. We hebben samengewerkt met enkele van 's werelds snelste atleten om Zoom Air-schoenen te ontwikkelen om aan de behoeften van hardlopers te voldoen, of ze nu in de schijnwerpers staan ​​van de wereldwijde schijnwerpers of gewone hardlopers die op zoek zijn naar hun persoonlijke records.
Nike introduceert een geheel nieuw silhouet genaamd de nike air max 200 dames groen - dit slanke nieuwe model voor de Air Max-familie is uitgevoerd in een stijlvolle witte / universiteitsrode / metallic zilveren make-up. Het bovenwerk is gemaakt van een ademende mesh-stof en geaccentueerd met suède en leren overlays. De tong is voorzien van Air Max 200-borduursel en de zijpanelen zijn versierd met een klassieke Swoosh. Andere elementen zijn de hieltrekkers, touwveters, de rubberen tussenzool, zichtbare Air-zool-hieleenheid en een rubberen buitenzool.
De schoen biedt een ultracomfortabele pas in combinatie met glad neopreen en nike joyride run flyknit heren-demping die zich aan elke stap aanpast. De schuine ritssluiting biedt gebruiksgemak zonder de ronde contouren van het bovenwerk van de sok te breken, terwijl de doorschijnende rubberen zool gerichte zakken met schuimparels herbergt die samenpersen en zich aanpassen voor ondersteunende demping die voldoet aan de hype.
https://www.blisstoe.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...