nike react element 55 heren zwart

0 votes
asked Jun 11, 2020 in 3D Segmentation by mqr7hcnl (180 points)

image
De adidas supercourt dames wit is uitgebracht als onderdeel van de Three Stripes 'SC-lijn en is geverfd in een zeer lichtblauwe tint die in sommige hoeken wit lijkt en in andere grijs. Met een ontwerp dat is geïnspireerd op veertig jaar adidas tennisschoenen, is het gladde premium leer gemaakt om te worden geschuurd voor extra karakter.
Een moderne kijk op adidas sporterfgoed. De adidas sl 72 blue vintage 3-strepen op het bovenwerk van lakleer van deze schoenen bieden een strakke look die overeenkomt met iconische tennisstijlen. Metallic gouden tips op de veters vangen glinstering van licht op.
De nike react element 55 heren zwart is de nieuwe versie van deze legendarische vorm die al een doorslaand succes behaalde met de React Element 87. Dit model is voorzien van Nike React-technologie, die gaten in belangrijke delen van de schoen bevat, evenals een innovatief vetersysteem met suède overlays die we voor het eerst zagen in het 87-model. Deze keer is de beroemde doorschijnende TPU verdwenen, waardoor de dingen worden vermengd met een volledig ondoorzichtig materiaal.
Nike heeft onlangs de minimalistische droom nike blazer mid 77 vintage black tentoongesteld met een "Particle Rose" Swoosh, en is terug met een iteratie voor diegenen die geneigd zijn om een ​​beetje brutaler te gaan. Dit Blazer Low Premium-silhouet is gemaakt van een luxe, gestructureerd leer in helder wit, dat wordt gecompenseerd door de opvallende "Gym Red" Swoosh aan elke kant. Een extra vleugje kleur toevoegen zijn de hits van rode branding op de hiel en tong, die op hun beurt afgezwakt worden door de witte veters en stiksels over de bovenkant. De hele retro-feel sneaker zit bovenop een stevige, gebroken witte zool, zodat deze kicks klassiek genoeg zijn om met elke pasvorm te werken.
https://www.lucky4voet.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...