adidas originals ozweego dames beige

0 votes
asked Apr 9, 2020 in 3D Segmentation by berg3hill (220 points)

image
Deze nike shox r4 black metallic silver komt in echte OG-vorm, met zijn populaire kleurencombinatie van zwart en zilver met hits van rood op de tongen en iconische hieleenheid. Een Swoosh-logo aan de zijkanten maakt het originele ontwerp compleet.
Als een relatief betaalbare schoen werd nike m2k tekno heren wit een van de meest populaire schoenen in de "Dad Shoe" rage van dit jaar, en dit keer bracht Nike ook een nieuwe "Corduroy & Textured" -serie voor deze schoen uit. De serie heeft een combinatie van donkergroen, grijs en bruin. Naast het behoud van de contouren van vintage hardloopschoenen, maakt het ontwerp gebruik van suede en corduroy en stof om het schoenlichaam te maken, waardoor de bovenste details worden verrijkt.
De Belgische ontwerper Raf Simons neemt het kenmerkende adidas originals ozweego dames beige-model van zijn samenwerkende adidas en doopt het in metaal in twee kleuren. Beide schoenen hebben een metalen tussenzool en buitenzool die zijn ontworpen om het model effectief in twee├źn te splitsen. De ene heeft een bovenwerk van wit gaas en leer, terwijl de andere roze heeft op de bovenste helft met subtiele zilveren branding op de tong. Hoewel het in eerste instantie misschien niet zo lijkt, is de sneaker afgerond met een zwarte rubberen buitenzool voor grip en comfort.
Deze versie van de klassieke pumps is gemaakt van glanzend lakleer. In plaats van de geperforeerde adidas stan smith heren zwart heeft het een hartvormige uitsparing aan de zijkant. Een solide witte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.
https://www.wentkicks.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...