nike air vapormax plus - heren schoenen

0 votes
asked Nov 30, 2021 in 3D Segmentation by clarkcliff2 (160 points)

image
Een nieuwe colorway van de nike air vapormax plus - heren schoenen is opgedoken met dit paar die sterk is met de oreo-vibes. Deze Nike Air VaporMax 2021 combineert zwart, wit en antraciet door de hele Flyknit-constructie op het bovenwerk, wat in een aantal verschillende gebreide patronen is gedaan. Extra details zijn onder meer zwarte Swooshes op de zijpanelen met dikke witte geborduurde omtreklijnen, VaporMax- en Swoosh-branding op de tong en treklipjes bij de hiel en een zwarte plastic hielkap. Om alles af te ronden, zien we gerecyclede Nike Grind-materialen toegepast op de doorzichtige VaporMax-buitenzool en Nike's "Move to Zero" -logo op de inlegzolen. Zoek naar deze Nike Air VaporMax 2021 die in de nabije toekomst bij geselecteerde retailers zal verschijnen voor $ 200.
Met Next Nature heroverweegt Nike hoe ze duurzaamheid benaderen. In plaats van er de aandacht op te vestigen, dwaalt de collectie af naar iets universelers, waarbij voornamelijk zwart-witte kleurstellingen worden toegepast op de selectie van modellen. Hier zetten we echter een kleine stap in de richting van kleur, aangezien de nike blazer mid 77 dames blauw bevat. Een paar tinten meer verzadigd dan "Sail", de pantone loopt door de buitenkant en kleedt alles aan, van de vetereenheid tot de leren basis. En de laatste vertoont, waarschijnlijk gedeeltelijk vanwege zijn gerecyclede aard, een unieke tuimeling, een die veel minder intens is dan waar we bekend mee zijn. Het wit van de hiellip en Swoosh zijn in vergelijking veel gladder en zien er gewoon uit, zoals de suède teen- en voorvoetoverlay.
De nike waffle racer dames breidt zijn assortiment uit met een geheel nieuwe "Pro Green" colorway voor het herfstseizoen. Gekleed in een Pro Green, Black, Rust Oxide en Rush Orange kleurenschema. Dit aanbod van de Waffle One wordt geleverd in zijn gebruikelijke constructie met een transparant bovenwerk van mesh met suède overlays en leren Swooshes. Kenmerkende plastic TPU-hielclip bovenop een witte tussenzool en zwarte wafelrubberen buitenzool completeren het ontwerp.
De nike dunk low off white pine green, die voor het eerst werd geplaagd eind april, arriveert morgen, 5 november, in de Verenigde Staten via Nike SNKRS. Het tweekleurige paar is al in oktober gelanceerd in het buitenland en bij geselecteerde retailers in de VS en grijpt terug op Nike Dunk-erfgoed. De sneakers doen denken aan de "Be True To Your School"-campagne die 36 jaar geleden hielp bij het lanceren van het ontwerp van Peter Moore, en zijn voorzien van glad leer over hun bovenwerk, met "Dark Obsidian" bovenop een lichtere "Wolf Grey"-basis. Ondanks vertragingen bij de verzending, is het paar alleen maar populairder geworden sinds de eerste geruchten eerder in het jaar opdoken, en dat is begrijpelijk. Net als de Air Jordan 1 "Georgetown" die in februari 2022 wordt verwacht, completeert het lage aanbod het tweekleurige ensemble met een "kleurloze" tussenzool en een donkerblauwe buitenzoolcombinatie.
https://www.nieuwelevensstijl.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...