pandora hangers voor ketting

0 votes
asked Feb 23, 2021 in 3D Segmentation by Trause (180 points)

Als iemand die op een platteland is opgegroeid, heb ik altijd van vogels en vogelgezang gehouden durante ik voelde me meteen aangetrokken tot de thejewenl.com Free As A Bird Necklace Charm. PANDORA heeft within de loop der jaren talloze bedels met het vogelthema geproduceerd, waaronder hun prachtige tweekleurige bedel Nightingale (791114). Versierd met het mooi wervelend patroon durante een glinsterende lijn vehicle heldere zirconia-steentjes, voelt hun nieuwe Free As A Bird-hanger net zo aan.

Ondanks dat het ontwerp vergelijkbaar is met de gepensioneerde Nightingale-bedel, bevat de Free Like a Bird-hanger een speciale verrassing! Ontgrendel de zilveren kooi om een piepkleine zangvogel te onthullen, klaar omkring vrij te vliegen. Een pandora essence bedels sale mooie vogeltje veilig houden is een kleine ketting die aan de bovenkant van de kooi is actually gesmolten. Een lichte schuine rand aan de rand van de deur zorgt ervoor dat de kooi gemakkelijk met uw vingernagel kan worden geopend, terwijl de kleine clip ankle rehab ebook stevig vergrendelt.

Recente PANDORA-bedels lijken glanzender te zijn dan de oudere stijlen, maar ik ben blij om te zien dat er prachtige oxidatietoetsen zijn die de details vehicle de Free As A Bird-hanger benadrukken. De vogel hangt onder de kooi durante pandora hangers voor ketting is merkbaar helderder durante het is moeilijk omkring haar kleine oogjes durante snavel te zien.

Het achteraanzicht van de ordenanza kijk hier toont de kleine vogel die trots haar pluizige vleugels en staartveer toont. Kies ervoor om hun Free As A Bird-hanger ght dragen met de zangvogel in haar kooi associated with vrij rond te vliegen. Een kleine opening aan de onderkant van hun bedel zorgt ervoor dat de ketting vrij har mulighed for hangen.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...