air jordan 1 smoke grey 2020

0 votes
asked Oct 31, 2020 in 3D Segmentation by leea4rvin (180 points)

image
Kort nadat we de bijbehorende kleding hadden bekeken, hebben we volgens geruchten een releasedatum voor de air jordan 1 smoke grey 2020. Met dank aan sneaker-insiders merkt PY_RATES nu op dat de langverwachte samenwerking tussen Virgil Abloh en Nike/Jordan Brand later deze maand zal verschijnen. Voortbordurend op het "Ghosting" designthema van Virgil, is het silhouet opnieuw vormgegeven in een opvallende, doorschijnende, gebroken witte TPE-deconstructie. Markering van de schoen is branding in de vorm van met Jumpman gemarkeerde 3M reflecterende tongen, omgekeerde "AIR JORDAN" -patches, "23" -markering bij de hiel, Nike Air-motieven op de achterkant en klassieke logomotieven op de buitenzool. Extra details zijn onder meer de gebruikelijke industriële Helvetica-tekstopdruk op de mediale middenvoet, "SCHOENVETERS" op de veteruiteinden en een zwarte versie van Off-White's kenmerkende plastic hangtag met ritssluiting. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een gebroken witte tussenzool met felrode spatten in combinatie met geel-ed doorschijnende rubberen buitenzolen om een ​​versleten look te simuleren.
De nike joyride run flyknit hardloopschoen voor dames is zacht vanaf de eerste stap en ideaal voor herstelruns. Het is ook te duur voor zijn doelmarkt: beginnende hardlopers. TPE-kralen in vier zakjes in de tussenzool worden gecomprimeerd om uw pas op te vangen. Zacht SR02-schuim omringt de kralen en voegt nog meer zachtheid toe. De rit is zacht maar geeft weinig rebound.
Vooruitlopend op het nike vapormax plus zwart wit-debuut, zijn er nog steeds tal van nieuwe VaporMax 3.0-kleuropties gepland om uit te brengen. Een daarvan is dit aankomende aanbod met de populaire 'Tiffany'-kleurblokkering. Het heeft een wit en zwart Flyknit-bovenwerk gecombineerd met teal contrasterende accenten bovenop een zwarte VaporMax-zool.
Nike geeft de vrouwen meer nieuwe kleurstellingen van de nike wmns air force 1 low shadow purple als onderdeel van hun herfstcollectie 2020, met als een van de laatste de optie Team Rood/Oranje hierboven. De exclusieve Air Force 1 voor dames wordt benadrukt door zijn dubbellaagse functies, waaronder de swooshes, eyestay, neus, hiellip en de tussenzool-overlays. Dit paar is bedekt met een wit leren bovenwerk met Team Red, Orange, Orange Pearl en Volt accenten die overal in de schoen zijn geplaatst.
https://www.wellwillbuy.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...