converse ox white leather womens

0 votes
asked Oct 12, 2020 in 3D Segmentation by kerr3justin (160 points)

image
Converse heeft zijn klassieke converse ox white leather womens herwerkt met twee niet-overeenkomende suède kleurstellingen - "Zwart/Bruin" en "Groen/Paars". Dit volgt op een grijze en ecru-achtige versie van het silhouet dat Converse Japan in maart onthulde. De nieuwe modellen zijn uitgevoerd met een fijn gestructureerde suède afwerking, in contrast met accenten van glad volnerfleer. Een zwart 'Converse Skateboarding'-patchlogo is bovenaan de tong geplaatst, aangevuld met een set bijpassende veters die de voorvoet bedekken. De 'Black/Brown'-colorway heeft zwarte panelen aan de zijkanten, een bruine tong en grijze panelen aan de mediale zijde, terwijl het One Star-logo van Converse in het wit wordt geleverd. Daarentegen is de "Groen/Paars" -versie groen gekleurd aan de zijkanten, rood aan de tong en paars aan de mediaal. Beide kleurstellingen hebben een friswitte tussenzool, uitgerust met "REACT HD" -demping, met slanke zwarte foxing, een knipoog naar de aloude ontwerpen van het klassieke silhouet.
Ontworpen door new balance 992 white silver, introduceerde de New Balance 992 ABZORB Stability Insock-technologie in de productlijn van het in Boston gevestigde merk. Het model heeft een iets sportievere vorm dan zijn New Balance 991-voorganger, maar heeft een silhouet dat groot genoeg is om algemeen synoniem te zijn met een "dad shoe". Het eerste paar van de New Balance 992 is gemaakt met overlays van premium varkenssuède en ademende mesh-bases - allemaal bekleed met klassiek grijs. Andere standaarddetails op de New Balance 992 zijn onder meer opgestikte "N" -logo's op de profielen; "992" -tekst op de tong en laterale kraag; rubberen buitenzool; en Amerikaanse vlag op de tong. De New Balance 992 is ook verkrijgbaar in verschillende breedtes en maten - 78 in totaal, vergeleken met een industriestandaard van ongeveer 30. Aldus heeft een breed scala aan consumenten genoten van het ABZORB-dempende silhouet van New Balance. .
puma thunder desert white women's heeft zijn Thunder Spectra-silhouet een Disc Blaze-herwerking gegeven, waarbij de hedendaagse stevige hardloper wordt gecombineerd met OG-technologie uit de jaren negentig. De fusie is te zien op twee monochrome lente/zomer 2019-kleurstellingen. Wit-op-zwart en zwart-op-wit worden bij beide paren omgewisseld, vloeiend tussen lagen mesh, suède en glad leer bovenop een stevige ton-sur-ton zool. Nieuw in 2019 is een extra suède zijpaneel dat over het originele Thunder Spectra-bovendeel heen ligt, waarbij wordt opgemerkt dat dit het unieke zool-verwisselde paar is.
Enkele dagen geleden onthuld, hier zijn nog meer afbeeldingen van de aankomende air jordan 12 university gold Reverse Flu Game. In wezen een omgekeerde versie van de Air Jordan 12 Flu Game, deze nieuwe Air Jordan 12 komt gekleed in een Varsity Red en Black kleurenschema. Het ontwerp van de schoen bestaat uit een bovenwerk van rood suède gecombineerd met zwarte details door de rest van de schoen. Details zijn onder meer zwarte hits op de veters, tussenzool en Jumpman-branding op de rode tong.
https://www.prijskortingnl.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...