adidas nmd r1 v2 - heren schoenen

0 votes
asked Jan 6, 2020 in 3D Segmentation by j2ames (200 points)

image
Gekleed in een wolkwit, kernzwart en goud metallic kleurenschema. Deze adidas nmd r1 v2 - heren schoenen heeft een wit stretchy gebreid bovenwerk met zwarte details op de drie strepen en de hiel. Een witte tussenzool met een vergulde overlay van EVA-inzetstuk maakt het ontwerp compleet.
Deze versie maakt deel uit van de Out Loud-collectie en is voorzien van een glanzend adidas falcon dames zwart wit van lakleer dat gedetailleerd is met een lasergesneden patroon. Ze bieden een ondersteunend, gedempt gevoel voor dagelijks gebruik, in contrast met hints van Collegiate Purple voor een leuke touch.
Gekleed in een wit schoeisel, kristalwit en kernzwart kleurenschema. Deze adidas originals nite jogger dames is gemaakt van een mesh en nylon ripstop-bovenwerk met suède overlays. Een bijgewerkte Boost-middenzool bovenop de kenmerkende buitenzool completeert het ontwerp.
Gekleed in een helder bruin, schoeisel wit en adidas ultra boost 20 iss national lab collaboration kleurenschema. de schoen heeft een combinatie van zwart en bruin op het Flyknit-bovenwerk met een bijpassende zwarte kooi-overlay en een duidelijk hielstuk. Een White Boost-middenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.
https://www.bestelsneakers.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...