nike zoom 2k heren zwart

0 votes
asked Jan 2, 2020 in 3D Segmentation by ja2cob (220 points)

image
Deze release heeft een volledig zwart bovenwerk met bijpassende tonale nike shox tl white womens sales promotion en een gestikt Swoosh-logo aan de zijkanten. Geperforeerde details bovenop de kenmerkende hieleenheid maken het ontwerp compleet.
Een hete nieuwe colorway voor de retro Cortez. De nike cortez dames zwart goud herenschoen is een bijgewerkte versie van de loopklassieker van Bill Bowerman uit 1972. Het heeft een hak die iets breder en hoger is dan het origineel, plus een kanten dubrae en gewijzigde ontwerplijnen. Deze versie heeft een nylon bovenwerk met suède overlays voor een lichtgewicht gevoel en throwback-stijl.
Deze nike lebron 17 white and gold is voorzien van een universiteitsblauw nubuck bovenwerk met wit lakleer voor de neus, spatbord en hiel. Contrasterende rode accenten verschijnen op de ogen, Swoosh, tongmerk en buitenzool, aangevuld met "LRJ" geëtst op de mediale teen en een ster gestempeld in de hoofdhak.
Een nieuwe colorway van de nike zoom 2k heren zwart komt eraan en is een eerbetoon aan de Chicago Marathon. Een mengsel van zand en lichtpaarse tinten bedekt het doorschijnende, stretch-geweven bovenwerk van de sneaker dat zowel lichtgewicht als ademend is. Een stopwatch-timerafbeelding is te zien op de hiel en deze wordt aangevuld met een tweekleurige zool om de stijl helemaal af te maken.
https://www.wentkicks.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...