adidas originals falcon dames sale

0 votes
asked Jan 2, 2020 in 3D Segmentation by ja2cob (220 points)

image
De adidas yung 1 white noble green year-end promotion is een zeer strakke schoen. Deze sneaker heeft een breed model met een hoge rubberen buitenzool, waar adidas het stabiliserende Torsion-systeem heeft ingebouwd. Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt van nubuck en mesh. Het adidas originals-logo bevindt zich op de tong van de schoen. Adidas presenteert deze sneaker in twee verschillende kleurencombinaties. Dit model komt echter weer terug. De derde versie is te zien bij de adidas x Dragon Ball Z drop.
adidas crazy explosive low primeknit red gebruikt designlijnen die de basisuitstraling van de schoen behouden. Bovenwerk van mesh voegt een meer levensechte look toe. PU-middenzool voor duurzame demping met adidas "Feet You Wear" -technologie en visgraatpatroon voor uitstekende grip op alle oppervlakken.
Vroeger won adidas stan smith dames sale veel op de tennisbaan. De schoen die zijn naam draagt ​​wint sindsdien op straat. Van boven naar beneden vangen deze schoenen de essentiële stijl van het origineel uit 1972, met de kunstzinnige lederen constructie, onopvallende cupsole en strakke afwerking die altijd het kenmerk zijn geweest.
Het is een druk jaar geweest voor ons team bij adidas originals falcon dames sale. We zijn net klaar met de productie van een Adidas Originals Falcon SS19 wereldwijde videoadvertentiecampagne met bureau Johannes Leonardo. In het project speelt Kylie Jenner creatief regie en ontwerp in haar eigen levendige neon verlichte chop-shop. De ster met meer dan 120 miljoen instagramvolgers wordt getoond bij het aanpassen van een sportwagen uit de jaren 90 terwijl hij pronkt met 2 nieuwe Adidas Falcon-schoenkleuren en outfits. Verbluffende VFX wijzigt de auto in realtime en creëert een werkelijk oogverblindend effect op het stuk.
https://www.ridemain.com/

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Bioimagingcore Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...